Az Életben maradának nevű kampányunk felkerült a hazai Effie idei shortlisjére!

A világ több mint 40 országában megrendezésre kerülő 2017. évi Effie reklámhatékonysági verseny hazai versenyén a Társadalmi célú kampányok kategóriájában sikerült a döntőbe kerülnünk!

“A nehezebb és összetettebb feladat ellenére, a szervezők várakozásainál jóval több nevezés érkezett be az idei hatékonysági versenyre. A beérkezett pályaművek alapos és minden részletre kiterjedő értékelését követően a legsikeresebb alkotások jutottak shortlist-re – 67 pályamű alkotóit illeti elismerés, a végső megmérettetés előtt

A világ több mint 40 országában megrendezésre kerülő 2017. évi Effie reklámhatékonysági verseny nevezési feltételeit és zsűrizését számos újdonság jellemezte idén. A pályázóknak tartalmilag és formailag strukturáltabb, ugyanakkor teljesebb körű és részletesebb kampány-bemutatást előíró nevezési dokumentációt kellett benyújtaniuk a kiírt október 12-i határidőig. A pályaművek értékelése – az új feltételekkel összhangban -, elmélyültebb zsűrizési folyamatot igényelt, amely ez alkalommal is 2 fordulóban zajlott, közel 100 hazai marketingkommunikációs szakember bevonásával. A zsűrizést most is auditálás előzte meg. Döntő november 22-én.”

http://www.effie.hu/2017/